Frame - short film fest

Frame - short film fest är Sörmlands årliga tävling för kortfilm men också en arena för filmintresserade i länet. I år gör vi Framefestivalen till en mötesplats för både etablerade filmarbetare och framtidens filmskapare. Utöver filmvisning kommer vi bjuda på inspirationsföreläsningar med intressanta gäster!

Har du gjort en kortfilm under 2020-2021? Skicka in din film för att vara med i årets Frame – short film fest senast den 12 september. 

ANMÄLAN

Anmäl dig via att klicka in dig via denna länk!

Filmerna kommer visas den 25 september på en biograf där en en jury bestående av Emma Gray Munthe, filmjournalist, Amelie Svenstedt, inköpare av kortfilm på Folkets bio samt Jörgen Lindvall, verksamhetschef Scenkonst Sörmland, väljer ut vilka filmer som sedan kommer att representera Sörmland i den nationella kortfilmstävlingen Novemberfestivalen i Trollhättan. Under dagen kommer vi även bjuda på inspirationsföreläsningar med intressanta gäster!

ATT TÄNKA PÅ
Att ha rättigheterna för eventuell musik i filmen.
Detsamma gäller eventuella klipp/ bilder. 
Filmen får vara max 15 minuter lång.
 
Hör gärna av dig med eventuella frågor till Ida Thorén enligt nedan kontaktuppgifter. 

NOVEMBERFESTIVALEN 
De båda vinnarna i ålderskategorierna 16-19 år och 20-26 år är direktkvalificerade som Sörmlands bidrag till Novemberfestivalen som arrangeras av Trollhättans kommun men i år sker 20-21 november.

Foto på Ida Thorén

Kontakt

Ida Thorén

Filmkonsulent

Dela evenemanget i dina kanaler:

Frame - short film fest

  • Kategori: Film

Prenumerera på vårat nyhetsbrev

  

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats

Läs mer
logotyp scenkonst sörmland /