Kompetensutveckling för konstnärer

Den 29 november erbjuder vi en kompetensutvecklingsdag för scenkonst hos oss på Scenkonst Sörmland, Eskilstuna.

Varmt välkomna till en dag med kompetensutveckling inom kommunikation, omvärldsbevakning, kundrelationer och presentation på ett säljande sätt.

För att kunna delta i denna kompetensutvecklingsdag så skall du vara bosatt i Sörmland och vara professionell konstnärlig utövare. 

Du anmäler dig, senast den 22 november, genom att skicka ett mail till Adam Dennis. I ämnesraden uppger du: KOMPETENSUTVECKLING.

Dagen är kostnadsfri.

PROGRAM FÖR DAGEN

Klockan 10.15 - Kaffé i foajén 

Klockan 10.45 - Presentation och Workshop; Strategisk kommunikation och omvärldsbevakning. Föreläsare Anna Cokorilo.

Klockan 12.15 - Scenkonst Sörmlands bjuder på lunch 

Klockan 13.00 - Presentation och Workshop; Hur kan jag som frilansande artist/kreatör utveckla mina befintliga kundrelationer och samtidigt skapa nya uppdrag? Föreläsare Anders Larsson.

Klockan 14.30 - Paus med kaffe

Klockan 14.45 - Presentation; Våga ta betalt och kunna presentera sin verksamhet på ett säljande sätt. Föreläsare Annika Löfgren.

Klockan 16.00 - Slut

Om föreläsarna:

Anna Cokorilo har mångårig erfarenhet inom projektledning, kommunikation och marknadsföring. Arbetat för bland annat Svensk Scenkonst, Berwaldhallen, Sveriges Radio, Region Stockholm, Judiska Teatern och Barenboim Stiftung i Berlin. Är idag verksam som kultursstrateg och kommunikationsrådgivare vid Folk och Kultur, Svenska Tonsättare, Kultur i Almedalen, Östersjöfestivalen, Hanaholmen – Kulturcentrum för Sverige och Finland med flera. År 2002-2008 var Anna Cokorilo kanslichef för Litteraturpriset till Astrid Lindgrens minne (ALMA) och etablerade och förvaltade världens största barn- och ungdomslitteraturpris. 

Anders Larsson är frilansande filmare som jobbar mycket med dans och scenkonst. Han driver tillsammans med sin sambo Mia Kaasalainen produktionsbolaget Anders och Mia. Basen är i Sverige, men de genomför även uppdrag internationellt med danskompanier i USA, Tyskland och Frankrike. Bland uppdragsgivarna finns Uppsala Stadsteater, Göteborgsoperan, Dramaten, Scenkonst Sörmland, Dansens Hus, koreografen och dansaren Charlotta Öfverholm, Virpi Pahkinen Dance Company, Dansalliansen, Teateralliansen, samt ett stort antal frilansande dansare.

Annika Löfgren är en modig och kreativ entreprenör som startat flera aktiebolag och en förening med syftet att minska utanförskap och segregation. Hon har under två år varit processledare för att träna unga kulturentreprenörer i att våga ta betalt och kunna presentera sin verksamhet på ett säljande sätt. Annika är grundare av inspirerande bolaget Kreo.

Prenumerera på vårat nyhetsbrev

  
logotyp scenkonst sörmland /