Covid-19

Scenkonst Sörmland följer dagligen Region Sörmlands, svenska statens och Folkhälsomyndighetens uppdateringar och rekommendationer.

Information till besökare av teaterföreställningen Orlando i Teaterladan vid Nynäs slott, mellan den 6-29 augusti 2021.

Er trygghet är viktig för oss på Scenkonst Sörmland, därför har vi minskat vårt publikantal så att gott om avstånd kan hållas i spelsalen. Minst en meter mellan varje person. Platserna är också planerade på så vis att man sitter en och en.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och för oss innebär det att Teaterladan vid Nynäs slott tar in en maxpublik om 22 personer per föreställning. Vid insläpp blir man hänvisad en plats av publikvärden, som även berättar hur det fungerar om man tex skulle behöva gå på toaletten under föreställningen samt hur in- och utsläpp ur lokalen kommer att ske.

Möjlighet att tvätta händer och tillgång till handsprit finns på områdets toalett som ligger i anslutning till Teaterladan.  

Om någon ur ensemblen uppvisar sjukdomssymptom kommer föreställningen att ställas in. Notera att inställning kan ske på kort varsel, så håll utkik via vår hemsida för senaste informationen.  

Håll avstånd, tvätta händerna, följ våra publikvärdars anvisningar på plats – och stanna hemma om du har sjukdomssymptom. Kom i god tid.

Angående ditt besök på Scenkonst Sörmland

Angående Coronaviruset och ditt besök här hos oss på Scenkonst Sörmland i Eskilstuna. Vi är alltid noga med handhygienen hos oss på Scenkonst Sörmland, och vill be er besökare att också vara det. På våra offentliga toaletter finns tvål och vatten tillgängligt så att vi alla kan vara noga med handhygienen. 

Som en åtgärd, om du känner dig sjuk i luftväg- och influensaliknande symtom, vill vi be dig om att stanna hemma. Kontakta gärna Scenkonst Sörmland för vidare hantering av din redan köpta biljett!

 

Kontaktuppgifter till Scenkonst Sörmland enligt nedan!

Telefon 016-10 55 75
Email info.scenkonstsormland@regionsormland.se 

Prenumerera på vårat nyhetsbrev

  

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats

Läs mer
logotyp scenkonst sörmland /