Saltet på kudden

Saltet på kudden är del 1 av 2 i ett verk som skapas speciellt för Nyköping. Tonsättaren och konstnären Anne Pajunen låter de insamlade texterna på olika sätt påverka del 2 av verket.

Låt din hemlighet bli del av ett konstverk. Kom till Prosten Pihls Gård i Nyköping och skriv dina egna ord om sorgen och saknaden du inte kan, eller vill prata med andra om. Du kan vara anonym. Under den korta stunden omgärdas du av den vackra trädgården och en stillsam föreställning som varsamt vaggar sorgen i vinden.

Föreställningen beräknas pågå i ca 15 minuter. Fri entré med biljett som delas ut på plats.

Föreställningstiderna är klockan; 17.00, 17.15, 17.30, 17.45, 18.00, 18.15, 18.30, 18.45. Insläpp om max 5 personer per tid.

Den internationellt verksamma tonsättaren, sångaren, konstnären Anne Pajunen har skapat ännu ett platsspecifikt verk i storformat, där platsen och människorna står i fokus.

Föreställningen är en del av SALT: variationer i Sörmland, ett konst- och musikprojekt om sorg och förlust ur olika perspektiv. Nio verk på lika många orter. Varje verk är unikt och tar fokus på platsen och människorna där. Salt syftar på saltet i tårar.

MEDVERKANDE Anne Pajunen

Saltet på kudden genomförs i samarbete med Svenska kyrkan, Nyköpings församling samt Sörmlands museum.

Tänk på din och andras hälsa, håll avståndet till varandra under evenemanget.

Dela evenemanget i dina kanaler:

Saltet på kudden

  • Längd: 15 min
  • Entrépris: Fri entré SEK
  • Kategori: Musik

Prenumerera på vårat nyhetsbrev

  

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats

Läs mer
logotyp scenkonst sörmland /