Konsertplatser

Vi vill välkomna Dig till en musikserie som lever och andas en mix av alla möjliga uttryck vare sig det rör sig om dåtid eller samtid.

I årets upplaga av musikserien erbjuder Scenkonst Sörmland 39 konserter med smak av allt från förbjudna begär, västafrikanska toner, virtuosa tolkningar av klassiska mästerverk, finsk folk-hop, spännande uruppföranden och bombastiska trummor på spelplatser som slott, industrilokaler, masugnar, herrgårdar, kyrkor, teatrar, konstmuseum eller offentliga torg.

I arrangemang av eldsjälar, kammarmusikföreningar, jazzföreningar, privatpersoner, kulturförvaltningar samt för första gången även av Scenkonst Sörmland. I år välkomnar vi de nya spelplatserna Hjortensbergskyrkan, Culturum, Frustuna kyrka, Kulturhus Tandla skola, Holmens A-verkstad, Gamla Teatern och Fristadstorget.

Var uppmärksam på att alla spelplatser har sina förutsättningar vad gäller biljettpriser, eventuella förköp och arrangörer. Det är alltså respektive spelplats som tar hand om och informerar om biljetter och information kring konserten.

På bilden ser vi Björndammens masugn.

.