I Anna Malmströms musikaliska hjärta får den svenska folkmusiken dela rum med östeuropeisk musikkultur. Kanske är det hennes ständiga nyfikenhet och vilja att tänja på traditionens gränser som gör att hon ofta letar efter nya vägar att uttrycka sig på. När Anna själv får välja bjuder hon, tillsammans med sin nya trio, på ett program med stor bredd – instrumental musik med lika delar allvar och humor, och förstås, en portion improvisation. På repertoaren återfinns en blandning av ottomanska folkkära hits från förr, smäktande valser och jazziga solon. Anna har framträtt på samtliga av landets folk- och världsmusikfestivaler, på torg, klubbar, skolor och i folkparker runtom i Sverige och Skandinavien.

Tillsammans med prisbelönta band som Sallyswag och GKN5, Dagny och internationella akter som Jaron Freeman Fox and the opposite of everything har hon sedan 2013 varit en frontfigur på den nyskapande folkmusikscenen.

Medverkande
Anna Malmström – klarinett
Joan Peiro Aznar - gitarr
Viktor Reuter – kontrabas

13 augusti - klockan 19.00 - Sigridslunds Café
(öppnas i nytt fönster)

14 augusti - klockan 19.00 - Lagersberg
(öppnas i nytt fönster)

Det är respektive spelplats, som säljer biljetter till sin/sina konserter. Klicka på någon av ovan länk/länkar för mer information.

Foto Peo Bengtsson