Fine and mellow

- en hyllning till Billie Holiday

När Anna Sise, med ett knippe av Billie Holidays paradnummer och berättelser om hennes minst sagt stormiga liv, hyllar jazzens bluesdrottning blir det direkt från hjärtat och härligt genuint. "Anna har en djup och nyanserad röst som lätt får håret på armen att resa sig" skriver tidningen Orkesterjournalen.

Och visst kan vi utlova rysningar av välbehag när denna stilsäkra jazzsångerska, tillsammans med pianisten Martin Sjöstedt, gästar vår lunchkonsertsserie.

Medverkande
Anna Sise – sång
Martin Sjöstedt – piano

Information om biljetter hittar du nedan.

TID: Lokalen öppnar 11.00 – 14.00 (konsert cirka klockan 12.00 - 13.00).

BILJETTER: 120 kronor, inklusive lunchmacka/wrap och mineralvatten.

OBS! När du köper din biljett via vår hemsida är det viktigt att du på din dator har godkänt cookies för att kunna genomföra biljettköpet. Biljettköp via mobil eller surfplatta kan annars vara svåra att genomföra.

Vår biljettkassa kommer endast att vara öppen i samband med konserterna och då finns möjlighet att köpa biljett till alla lunchkonserter. Självklart kan du när som helst köpa din biljett direkt via denna hemsida, under respektive konsert hittar du biljettlänken. För mer information om konserterna, biljetter, abonnemang eller för att meddela eventuell specialkost ring 016-10 55 75 (vardagar mellan kl 9.00-15.00).

Våra abonnemang säljs ej via vår hemsida, utan endast i vår biljettkassa.

Sista minuten-biljetter Vi säljer de biljetter som eventuellt finns över vid entrén, en timme före konserten.

Då det byggs mycket i området Munktellområdet, så vill vi tipsa om en informationsfilm om resor och parkering till Munktellstaden, som Eskilstuna kommun gjort. (Filmen öppnas i nytt fönster)

Foto Per Ellström

Kommentarer (0)

Du måste vara inloggad för att kommentera