Mötesplatsen

Mötesplatsen

Projektet leds av Sofia Castro som är dansare och koreograf. Sofia arbetar genreöverskridande och nyskapande med Flamenco som utgångspunkt.

Communityprojektet riktar sig till ungdomar 15 – 20 år i och runt omkring området Fröslunda i Eskilstuna. Projektet arbetar med att utforska konstnärligt teman som nära och långt ifrån, hur en kan mötas i olikheter och likheter, ställer frågan ”vad sår vi?” och arbetar kring begrepp som ”hem”.  

Förutom det undersökande arbetet med dans och rörelser kommer deltagarna få arbeta tillsammans med ett helt konstnärligt team som sedan kommer utgå ifrån deras tankar och idéer i skapandet av en professionell produktion med Sofia Castro som koreograf. Deltagarna kommer få workshops med bland annat en kompositör, Jacob Hellman och möta konstnären Saadia Hussein som arbetar som scenografi till samma produktion.

För de deltagarna som vill kommer det finnas möjlighet att själva stå på scen i olika sammanhang, detta är helt frivilligt och inte ett krav för att delta.

Vill du vara med och delta?

NÄR - tisdagar
TID - 16:00 – 17:30
VAR - Mötesplatsen, Fröslunda (Eskilstuna)

Vill du veta mer?
Kontakta Sofia Castro via sofiacastroflamenco@gmail.com

Dela evenemanget i dina kanaler:

Mötesplatsen

  • Kategori: Dans

Prenumerera på vårat nyhetsbrev

  
logotyp scenkonst sörmland /